Organisatie

Miriam Bril

Even voorstellen, mijn naam is Miriam Bril, ik ben alleenstaand moeder van vier kinderen, waarvan de oudste twee al uitwonend zijn. Ik woon samen met de jongste kinderen en een stel huisdieren op een lief klein nostalgisch woonboerderijtje in de gemeente Voorst in Gelderland. 

Ja ik woon dus in Nederland, het land waarvan de maatschappij zo vreselijk ziek is geworden. Daar waar een overheid met regelmaat botst met zijn inwoners. Daar waar de publieke sector grotendeels afgebroken is, waar ziekenhuizen sluiten en kinderen met leugens van hun ouders worden ontvreemd en het verschil tussen arm en rijk zo groot wordt dat we elkaar niet meer kunnen begrijpen. 

Een overheid die zonder pardon huisdieren in goede conditie steelt en vermoord, compleet met dossiers die leugens bevatten. Een overheid, die geen verantwoordelijkheid wil dragen voor haar beleid en een premier die lachend wegkijkt in plaats van oplost. Een land met rechters die vaak “Het Systeem” dienen en daardoor krom spreken in plaats van recht.

De noodzaak om politiek te voeren was voorheen niet groot, maar nu is het tijd om wakker te zijn en te blijven. Het is tijd voor verandering, voor het anders denken en het oplossen van de huidige knelpunten. Helaas heb ik ook pijnlijk gebotst met de overheid. Waarom het mij moest overkomen is mij wel duidelijk geworden. Het komt omdat ik er iets tegen kan doen, omdat ik niet stil toekijk, maar actief toesla, zonder geweld, met liefde en gevoel. Ik ben maar een mens en maak ook fouten, zoals iedereen.

Maar ik zal blijven strijden en mijn best doen, om weer een fijne samenleving te creëren, waarin liefde, respect, vrijheid en verantwoordelijkheid gewoon heel normaal zullen zijn.

Met vriendelijke groeten,

Mirjam Bril

Persvoorlichting (van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur):

Copyright © 2020 WilNu