Organisatie

Mario Jasik

Mijn naam is Mario en ik kom oorspronkelijk uit Polen.

Toen ik net 19 jaar was, ben ik voor de eerste keer naar Nederland gekomen en hier in dit mooie land heb ik mezelf ontwikkeld tot de persoon wie ik vandaag de dag ben.

Ik heb een brede ervaring vooral in de logistiek waar ik jaren heb gewerkt als leidinggevende. Ondanks dat ik zeer vroeg zelfstandig ben geworden heb ik het leven en alles wat er mee te heeft zeer goed leren kennen.

Als ik praat over het leven dan bedoel ik voornamelijk mensen, maatschappij en onze samenleving. Doordat ik zeer veel mensen in mijn leven heb leren kennen van verschillende landen, culturen en geloven kan ik het leven en de mensen steeds beter begrijpen. Het is voor mij steeds eenvoudiger gworden om mensen te begrijpen wat we allemaal nodig hebben in ons leven.

De conclusie voor mij is dat iedereen in ons leven vooral op zoek is naar geluk, vrede, liefde, veiligheid en vrijheid. Deze aspecten kunnen we realiseren door te beginnen met werken aan onszelf. Dat betekent dat we ervoor moeten zorgen dat wij als wezen en mens in balans blijven met onze drie levensniveaus: geestelijk, mentaal en fysiek.

Binnen Wil Nu is het mijn missie om mensen met elkaar te verbinden en eerlijke informatie te verspreiden om de mensen in Nederland bewuster te maken van ons echte bestaan en te streven naar gelukkige mensen en samenleving die elkaar helpt en ondersteunt. Op dit moment gebeurt het vaak anders namelijk: (rennen achter het geld tot zelfs mensen misbruiken om maar meer macht te bereiken).

Als Wil Nu een echte maatschappelijke beweging is die volledig staat voor de mens, weet ik dat we met zijn allen dus ons team en de mensen kunnen en moeten grote veranderingen brengen in onze samenleving om zo lang mogelijk geluk in ons leven vol te houden.

Met vriendelijke groeten,

Mario Jasik

Persvoorlichting (van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur):

Copyright © 2020 WilNu