Organisatie

Mario Jasik

Mijn naam is Mario en ik kom oorspronkelijk uit Polen.

Toen ik net 19 jaar was, ben ik voor de eerste keer naar Nederland gekomen en hier in dit mooie land heb ik mezelf ontwikkeld naar de persoon wie ik vandaag ben.

Ik heb een brede ervaring vooral in de logistiek waar ik jaren heb gewerkt als leidinggevende. Ondanks dat ik zeer vroeg zelfstandig ben geworden heb ik het leven en alles wat er mee te heeft zeer goed leren kennen.

Als ik praat over het leven dan bedoel ik voornamelijk mensen, maatschappij en onze samenleving. Doordat ik zeer veel mensen in mijn leven heb leren kennen van verschillende landen, culturen of geloven kan ik het leven en mensen steeds beter begrijpen. Het is voor mij steeds eenvoudiger mensen te begrijpen wat we allemaal nodig hebben in ons leven.

De conclusie voor mij is dat iedereen in onze leven vooral op zoek is naar geluk, vrede, liefde en vrijheid. Deze aspecten kunnen we realiseren door beginnen te werken aan ons zelf. Dat betekent dat we ervoor moeten zorgen dat wij als wezen en mens in balans blijven met onze drie levensbestaan niveaus: geestelijke, mentale en fysieke.

Binnen Wil Nu is mijn missie om mensen met elkaar te verbinden en eerlijke informatie te verspreiden om de burgers in Nederland bewuster te maken van ons echte bestaan met een streef naar gelukkige mens en samenleving die elkaar helpt en ondersteunt. Op dit moment gebeurt het vaak anders namelijk: (rennen achter het geld tot zelfs mensen misbruiken om maar meer macht te bereiken).

Als Wil Nu een echte maatschappelijke beweging is die volledig staat voor de burgers weet ik dat we met zijn allen dus ons team en de burgers kunnen en moeten grote veranderingen brengen in onze samenleving om zo lang mogelijk geluk in onze leven vol te houden.

Met vriendelijke groeten,

Mario Jasik

Copyright © 2020 WilNu