Organisatie

Maarten Wienbelt

Mijn naam is Maarten, ik woon in Oosterbeek vader van twee kinderen en gelukkig getrouwd. Met een achtergrond op de arbeidsmarkt heb ik mij de afgelopen jaren verbaasd over hoe wet en regelgeving tot stand komt. Onder andere de wet DBA en Wet Werk en Zekerheid heb ik getracht herzien te krijgen. Met veel kamer leden heb ik gesproken over eenvoudige verbeteringen, maar tot mijn verbazing bleek de politiek helemaal niet met oplossingen bezig. 

Ook met ministeries en de FIOD heb ik gesproken, maar ook daar is de bereidheid om eens om te denken niet aanwezig. In dat kader ben ik gaan werken aan oplossingen die zoveel mogelijk om het systeem gaan, waarbij we de politiek en de rechtspraak niet meer nodig hebben. 

Binnen Wil Nu ben ik mede verantwoordelijk voor de afdeling services die mensen ondersteunt die vast lopen of liepen in dit systeem.

Met vriendelijke groeten,

Maarten Wienbelt

Copyright © 2020 WilNu