Organisatie

Ivo Hoeijmakers - Webdesigner

Ik ben ivo, sinds kort ben ik webdesigner. Verder heb ik opleiding elektrotechniek gedaan en de laatste 3 jaar een magazijn mede opgebouwd, dat in 3 jaar tijd uitgegroeid is tot de meest winstgevende vestiging van dat bedrijf.

Door de corona toestanden ben ik gaan nadenken over dat het anders moet. Daarom ben ik op onderzoek gegaan wat er bij mij past. Ik ben met een paar heren van Wil Nu in gesprek gegaan en besloten mij aan te melden, want hoe het nu gaat kan het niet langer.

Mijn thema binnen Wil Nu is verbinding.

Door het gehaaste, gejaagde leven. Het controla virus, Verdeel en heers. maar ook vooral telefoonland zijn we langzaam zonder het te beseffen de verbinding met onszelf, elkaar, het leven en de aarde steeds meer aan het verliezen, Dit laatste zorgt ervoor dat we wel met elkaar praten(typen), maar niet meer met elkaar communiceren(we missen die 80% lichaamstaal. Vroeger moest je voor een gesprek even op de koffie bij iemand en tegenwoordig zit iedereen thuis op de bank achter zijn schermpje.

in mijn visie is iedereen gelijk, iedereen uniek en heeft iedereen een talent. Laat dat onze kracht zijn. Ook qua onderwijs zal er een hoop moeten veranderen. ik wil opleidingen toegankelijker maken voor mensen die met de normale weg moeite hebben door enige vorm van beperking. Dit wil ik mogelijk maken door het onderwijs aan te passen van puur theoretisch onderwijs, want daar ligt nu de focus. Om te zetten in meer praktisch vakgericht onderwijs. Dit is voor iedereen een winstsituatie niet alleen voor mensen die niet in het reguliere onderwijs mee kunnen.

We moeten af van die schuldenslavernij. Nederland weer leefbaar maken. Bijna alles is naar de knoppen geholpen, gedecentraliseerd, kapot bezuinigd en dat zal opgelost moeten worden. Wil Nu heeft daar een hele mooie visie in, daarom heb ik me ook hier aangesloten.

Het is niet tijd voor het nieuwe normaal, en ook niet het oude. Dat moge duidelijk zijn. We gaan naar het echte normaal, met normen en waarden, tradities, met liefde, kracht en verbinding. We gaan er samen voor zorgen dat we weer kunnen leven in plaats van overleven, en dat we straks weer trots op ons land durven zijn

Met vriendelijke groet,

Ivo Hoeijmakers

Persvoorlichting (van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur):

Copyright © 2020 WilNu