Organisatie

Gerda Oldenburger

Mijn naam is Gerda Oldenburger- Blink, ik ben 51 jaar.

Ik ben geboren in Nederland en woon in Groningen. Ik ben moeder van 2  volwassen kinderen. Mijn grootste hobby is zingen, en dat is altijd zo geweest, verder ben ik een grote dierenvriend. Tegenwoordig run ik met mijn nieuwe partner een muziekstudio.

Ik ben op mijn 16e in de horeca  gaan werken en heb samen met mijn  man een horecabedrijf geëxploiteerd, eerst in Nederland, later in Spanje. Dat heb ik 25 jaar gedaan.

Nadat mijn man overleed in Spanje en ik terugkwam in Nederland werd ik geconfronteerd met de corruptie in Nederland, iets wat ik nooit had verwacht. Vooral het laatste jaar is dat heel duidelijk geworden. Met name in de rechtspraak, in de jeugdzorg en in de gezondheidszorg kunnen er vele positieve veranderingen worden aangebracht.

Verder vind ik dat het gezin de hoeksteen weer moet worden van de samenleving. Graag zie ik Nederland  weer als een mooi en democratisch land. Een land voor alle Nederlanders maar wel met respect voor de Nederlandse traditie ’s. Een land waarin corruptie wordt aangepakt, in het lage en het hoge segment. Een land waarin iedereen  een mooi  normaal kan leven lijden met respect voor elkaar. Nederland is een rijk land en zeker het daklozenprobleem moet worden aangepakt, niemand zou op de straat moeten leven in dit land.

Wil Nu staat voor eerlijkheid, rechtvaardigheid, transparantie en democratie. Hier sta ik voor de volle 100 procent achter en ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren. Vandaar dat ik mij heb aangesloten bij deze partij.

Samen kunnen we hier weer een mooi land van maken, waarin democratie gewaarborgd is.

Met vriendelijke groet,

Gerda Oldenburger-Blink

Copyright © 2020 WilNu