Organisatie

Bill Kleton

Graag wil ik mij aan u voorstellen.
 
Ik heb het nodige willen betekenen voor het land waar ik veel  van heb genoten, totdat ik in de maling  werd genomen door een gemeente, waarvoor ik het probleem  in die gemeente wilde oplossen op het gebied van starters wonen.
Wat heb ik in het verleden ondernomen: ” Bemiddeling onroerend goed, bouw ervaringen opgedaan, en het ontwikkelen van bouwprojecten.
Ook veel werkervaringen ontwikkeld in vele branches, van fabriek tot schoonmaakwerkzaamheden.
Verder heb ik  gereisd naar veel landen  en natuurlijk genoten van het leven, nu nog! Inmiddels woon ik in Bulgarije
De bijgaande foto laat zien dat mijn besluit vast stond, 30 november 2019 om het vaderland te verlaten, niet voor de mensen maar wel voor het systeem waar we met ons allen in zitten, en veel te duur is geworden om in Nederland een bestaansrecht te hebben.
Ik woon nu in Sunny Beach lekker aan de kust in een gemeubileerde studio met alles er op en er aan. Met amper 800 euro leef ik rijkelijk w.o. een huur prijs van € 154,–
Het verhaal is overduidelijk!!!
Met mijn ervaring wil ik vanuit Bulgarije met u strijden, om onze samenleving weer rechtvaardig te krijgen. Daarbij zal corruptie moeten worden uitgebannen.
 

Met vriendelijke groet,

Bill Kleton

Persvoorlichting (van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur):

Copyright © 2020 WilNu